Rybak 476 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam,Tutaj możecie pisać co mamy poprawić/zmienić w nowym sezonie naszego serwera, życze miłej gry.Start sezonu 5 - 30.11.2013r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 proszę o zamieszczenie tutaj paczki 10 lub więcej utworów "rsów" o maksymalnej długości 15s. Po przesłuchaniu zostaną wybrane jakieś fajne i dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klarys Sam W Domu 2 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 2 zrobiłem i mi się odechciało... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 JA mam propozycję, żeby usunąć westwoody (big i zwykły) i dodać inne westwoody, np. http://cs.gamebanana.com/maps/159006 http://cs.gamebanana.com/maps/173377 http://css.gamebanana.com/maps/177058 http://css.gamebanana.com/maps/156288 http://cs.gamebanana.com/maps/158528 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bez sensu zamieniać "problem" na "problem" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna :** 1 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dodać sklep z Dolarami [$] , Ja moge podac nutki jakie mogly by byc , ja tego nie umiem , bym zrobila jak bym umiala xD . ,3 - Donatan - nie lubimy robic , ten refren , xD - KaeN Alter ego - Hemp Gru Mary Mary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 nie mojego autorstwa, ale moze cos sie spodobahttp://speedy.sh/QUxgZ/Desktop.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 [member=martyna *] Od czegoś jest sprzedawanie itemów i dolarów... Więc po co teraz jeszcze sklep z dolarami.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 W ogóle nie wiem po co jest ten temat, skoro większość rzeczy (realnych/pomocnych/dobrych) podawanych przez graczy jest wogóle nie brane pod uwagę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dokładnie, zero zainteresowania. Chociażby dodać te spawny i mapy pododawać, bo ciągle jest grane westwood, de_dust2, assault i od nowa. Czasami sie zdarzy, że jakaś inna mapa. Było tyle propozycji dodania map i ile już czasu mineło? Jest tyle czasu na dodanie chociaż 1 mapy. A propozycji było z 10 na dodanie mapy ( w poprzednim temacie sezon x4 ).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 płacz ukierunkujcie w strone Karola, ja programem do tworzenia spawnow poslugiwac sie nie potrafię on potrafi, nie mam zamiaru dodawać map na ktorych bedzie zabijac graczy ;] wczesniej karol musi edytowac spawny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dodajcie jakąś klasę premium nową, np. Nazwa: Człowiek z Mp5 Opis: Posiada Mp5 +10 dmg, ogranicznik rozrzutu, 3 skoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A myśleliście o dodaniu znowu Fightera? Z chęcią bym nim pograł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 moim zdaniem dużo juz jest premek na serwerze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nowe RS dodane Jeśli chcecie jakieś nowe Mapy pisać propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 de_zima Link do mapy: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1797/ Mapa na 32 sloty de_dust2_long Link do mapy: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/60/ Mapa mała ale 28 osób powinno się zmieścić de_blue Link do mapy: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/467/ Mapa na 32 sloty fy_snow2011 Link do mapy: http://www.cstrike-planet.com/maps/2954-fy_snow2011 Mapa na 32 sloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nio ziołas mapy pierwsza klasa:) wgrajcie cos nowego na świeta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emeryt / Rencista 0 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Moje propozycje: * Zmiana ustawienie 2 mapcyklów jednego w ciagu dnia ze standardowymi duzymi mapami i drugiego w godzinach mniejszej aktownosci graczy z miniejszymi mapami jak aim_map wiocha itp. By uniknac sytuacji że jest full serwer a mapa poprzez vot zostaje wybrana wiocha gdzie respawnow nie ma na taka ilosc graczy i w druga strone jak jest 4 graczy na servie bez sensu jest grać wielka mape. * Kolejna sprawa sklepik od początku jak gram zdażyło mi sie kilka razy kupic przypadkiem item wyrzucając jakiś dobry komende wszscy znamy /sklep wybieramy 2 gdzie mozna kupic monety sprzedac item kupic exp itp. Niestety pod dwujka jest kup item i czasami zdarza mi sie w szykiej rozgrywce na szybko chcac kupic monety kliknac podwujnie 2 albo jakis lag bug sie pojawi i znowu wiec milo by bylo w sklepiku przesunac kup monety pod dwujke a kup item pod 4 bo czesciej kupuijemy monety niz item wiadomo mozna zrobic bindy ale jak ktos gra na wiekszej ilsoci modow bez sensu (/sklep 1he amo itp 2exp item itp 3umiejetnosci dodatki, klikamy 2 i mamy liste 1 kup exp 2 kup item 3 sprzedaj item 4 kup monety) *dodanie komendy /item na wiekszosci modowych serwerow cs1.6 jest to standardowa komenda niech beda 2 /item i /perk *dodanie nowych map *bardzo istotna sprawa duża liczba cziterow aim wh to standard na serwerze i co wejde to conajmniej kliku odpalonych *mniej istotna sprawa przenikanie graczy jest to wygodne nikt cie nie blokuje ale czasami spotykam sie z tym ze w jednym rogu siedzi zkampionych na sobie 3, 4 graczy ktorzy maja dosyc silna sile ognia:P *fleshe to co irytuje kazdego skoro juz usprawnilismy rozgrywke o przenikanie to blagam zabierzcie im te fleshe rzucaja swoim albo troluja nie patrza na to wiekoszsc i tak z tego nie korzysta albo nie umiejetnie z tego korzysta Co do muzyczek, klas itp to taka kosmetyka jest zajmijmy sie usprawnieniem rozgrywki by bylo latwiej szybciej i wygodniej dla graczy zamiast upiekrzać to co nie do końca działa dobrze. 2 ostatnie sprawy jak przenikanie czy fleshe to nic istotnego bardzije temat do przedyskutowania czy jest sens to zmieniac to na luzno rzucone ale powyzej sa istotne sprawy ktore trzeba rozwiazac Jak zajmiemy sie tymi problemami przejdzmy do dodania muzyczek jakiejs nowej klasy ktorych tak jest duzo wiec bardziej bym byl przy zedytowaniu klasy ktora nie jest wybierana kilku nowych itemow jak np dodatkowe HP czy max HP co dodaje 250HP takich klasycznych itemow z popularnych modow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 @UP Niby napisałeś dużo, wszystko fajnie, ale jakoś nic konkretnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Emeryt... Jak bys gral na serwie troche dluzej nie pisal bys nawet tego postu.. Na wszystko jes odpowiedz w propozycjach x4. Klas z wbudowanymi statystykami nie ma i nie bedzie, sam to kiedys proponowalem, a co zmiany kolejnosci w sklepie to odpada, stali gracze maja juz wryte we lbie kombinacje na kupowanie itp. Pisalem z telefonu, wiec sorki za literowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emeryt / Rencista 0 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Blaze oczekujesz konkretów to są luzne pomysły do przedyskutowania ale masz też konkrety rzeczy które można by było zmienić/dodać. Zmiana tylko pod kontem muzyki i nowych map to raczej mało. Skoro te pomysły byly wczesniej dalczego nikt ich nie realizuje? Czy złym pomysłem są 2 mapcykle? ile razy jest wybierana wiocha przy pelnym serverze ludzie nie aptrza co wybieraja klikaja na pale 1 bo za duzo map maja do wybory dalo by sie do wyboru 3 mapy w vocie 4 to by ktos sie w to zagłebiał no i cziterzy to jest najwiekszy problem servera bo jest ich duzo to trzeba usprawnic wiecej adminow usprawdznic unbanteam zachecic graczy do tego by wrzucali demka jakies komunikaty na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Dodanie Cichemu Zabujcy "moduł odrzutowy" ponieważ tą klasą nie da się grać gdyż jest za bardzo widoczna.Bo raczej na zmniejszenie widoczności nikt się nie zgodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jak nie da sie grać? Inni kokszą, że aż boli.. poprostu przyzwyczaiłeś się do normalnej klasy i biegasz jak głupi ;D Trzeba podejść do tego troche strategicznie. Teraz są problemy żeby w Ciebie trafić, a co dopiero z modułem... przesada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 RS i mapy świąteczne dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 tO TERAZ BEDZIE SIE ŚWIĄTECZNIEJ EXPIC:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi