ReNe PSD 12 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jaką polecacie myszkę. Szukam, orientuje się, ponieważ chcę zakupić nową myszkę która jest bardzo dobra w rozsądnej cenie do 200 zł . Myślałem nad x7 lub jakąś inną, która ma przynajmniej 2000 dpi i jest przeznaczona dla "graczy". Jak macie jakieś interesujące modele proszę napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puma. 1 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Polecam a4tech x7, bardzo fajna myszka sam ją posiadam i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ja również posiadam taką jak Puma. i jestem z niej bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 123. Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 KUP SOBIE MYSZKĘ Z BIEDRONKI NAJLEPSZE NAJMNIEJ SIĘ TNĄ.. ALE NA PRAWDĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Brak aktywności w temacie. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi