dawid29 1 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 1.Twój Nick: SARNA 2.Nick admina/gracza który zawinił: M l o d z i a c z e k;d 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: ONLY 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php + wystarczy wejść na serwer 6.Opis sytuacji: Nowy administrator banuje każdego, na kogo ktoś napisze na U@, osobiście dostałem bana za sh (5k w kondycje)... Administrator banuje nawet za HE na dużej mapie i z tego co widzę to AMXMODMENU to dla niego nowość... Ogarnijcie go albo wylejcie z administracji bo już nerwy tracę powoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jeśli dostałeś bana za SH to czekamy na demo zrobione przez admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 To on wgl ma admina na CoD'zie 45k??? Nie widziałem go nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 M@jki ty wtedy jeszcze nie grałęs na servie , gdy on grał . Tak jak Ppapku . Zawsze gralismy na servie Ja , Młodziaczek i Ppapku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi