M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Perki: -Akumulator 24V:Masz o 25-50 większą szybkostrzelność. -Bezdenny magazynek:Nielimitowana amunicja -Bogini glock'a:1/8 z glocka -Bogini usp:1/7 z usp -Duch kaprala:Użyj aby 10sec przenikać przez ściany -Dzikus:dostajesz 5k kondycji -Dziunia:posiadasz 50k hp -Ekwipunek zolnierza:Dostajesz ak47 1/12 oraz He 1/4, nie słychać twoich kroków -Elita:1/7 z elitki -Kamuflarz:Spada widoczność od 65-110 -InvisibleMen:Widoczność na kosie spada do 40 -Ksiega expa: Za kazdego fraga otrzymujesz dodatkowe 5000exp'a -Kevlar:Odbijasz od 7-9 pocisków -Lowca head'ow:Za strzał w głowę otrzymujesz 500-1000exp'a -Macocha:Mac10 1/10 -Mistrz deagl'a: 1/3 deagl -MP5 navy:1/10 z mp5 -Multijum:+7 skoków -Naboje mrozu:1/7 na zamrożenie wroga, zamrożenie trwa 4sec -Nietykalny:użyj,Użyj, co runde 4sec nieśmiertelności -Naboje pulkownika:Zadajesz 100[+int] obrażeń więcej -Noz komandosa:1/2 na natychmiastowe zabicie z noza -Oczy diabla:Widzisz niewidzialnych -Pancerz neomaxowy:Masz 1/10-15 na odbicie pocisku -Profesjonalne he:Natychmiastowe zabicie z he -Przysposobienie wojenne:Za każdego fraga dostajesz 1000 życia -Radar telegrafisty:Widzisz wrogów na radarze -Sekret magika:Natychmiastowe zabicie z noża PPM oraz 3 skoki -Sekret szpiega:1/2-4 na odrodzenie się na respie wroga,ubranie wroga -Sraczka:masz 5 min -Tajemnica skazanca:1/4-7 na oślepienie wroga,ubranie wroga -Tarcza krypinga:Odbija 2-3 rakiety na rundę -Tropiciel:1/12 TMP +2 rakiety -Tytanowe naboje:100[+int] więcej obrażeń -Wyszkolony zolnierz:3000 obrażeń więcej ale tracisz 2000hp -Zelazny leb:Nie otrzymujesz obrażeń w głowę -Zestaw sapera:1/11 TMP oraz 2 miny -Zlote ak47:1/10 z ak47 -Zlote awp:1/1 z awp -Zlote m4a1:1/10 z m4a1 -Zloty gail:1/10 z galil'a -Zlote mac:1/9 z mac10 -Zloty scout:1/1 z scouta Perki do naprawy: -Kevlar:odbijasz od 7-9 pocisków----Odbija pociski dopiero wtedy jak dostaniemy np. z kosy 1/1 (czasami wgl nie odbija),po uderzeniu z broni 1/1 zostaje nam około 70hp. -Tarcza krypinga:odbija 2-3 rakiety na rundę-----Nie działa na rakiety,chroni przed obrażeniami z kosy 1/1. -Przysposobienie wojenne:za każdego fraga dostajesz 1000 życia-----1000hp za fraga to o wiele za mało jak na CoD'a 45k. -InvisibleMen:widoczność na kosie spada do 40-----Słyszałem że nie działa. Perki do usunięcia: (moim zdaniem) -Lowca head'ow:za strzał w głowę otrzymujesz 500-1000exp'a-----Chyba nikt nie używa tego,nie przydatne na CoD'zie 45k. -Naboje mrozu:1/7 na zamrożenie wroga, zamrożenie trwa 4sec-----To chyba wgl nie zamraża,nie widziałem żeby ktoś używał. -Ksiega expa: Za kazdego fraga otrzymujesz dodatkowe 5000exp'a-----Też chyba nikt nie używa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja też uważam jak M@jki . Tych perki które podkreslił do usuniecia , sa do usuniecia . Nikt ich nie uzywa . a kevlar jak ktos uderzy z noza to zostaje 19hp ,popracujcie nad tym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 -Lowca head'ow:za strzał w głowę otrzymujesz 500-1000exp'a-----Chyba nikt nie używa tego,nie przydatne na CoD'zie 45k. POPRAWIŁEM -Naboje mrozu:1/7 na zamrożenie wroga, zamrożenie trwa 4sec-----To chyba wgl nie zamraża,nie widziałem żeby ktoś używał. USUNĄŁEM -Ksiega expa: Za kazdego fraga otrzymujesz dodatkowe 5000exp'a-----Też chyba nikt nie używa. POPRAWIŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 -Kevlar:odbijasz od 7-9 pocisków----Odbija pociski dopiero wtedy jak dostaniemy np. z kosy 1/1 (czasami wgl nie odbija),po uderzeniu z broni 1/1 zostaje nam około 70hp. SPRAWDZĘ -Tarcza krypinga:odbija 2-3 rakiety na rundę-----Nie działa na rakiety,chroni przed obrażeniami z kosy 1/1. SPRAWDZĘ -Przysposobienie wojenne:za każdego fraga dostajesz 1000 życia-----1000hp za fraga to o wiele za mało jak na CoD'a 45k. To podacjie jakąś alternatywe -InvisibleMen:widoczność na kosie spada do 40-----Słyszałem że nie działa. MUSI DZIAŁAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 -Przysposobienie wojenne:Za każdego fraga dostajesz 1000 życia 5000hp ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 To jak nie za fraga to może za hita, tak jak w drugim temacie? Zamiast tego przysposobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 JA bym był za tym: Przysposobienie Obronne: Dostajesz 5K HP za zabójstwo + Odbijasz 4 pociski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Przysposobienie wojenne:Za każdego fraga dostajesz 1000 życia 5000hp ?? GOTOWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid29 1 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 InvisibleMan nie działa, do usunięcia według mnie: Żelazny hełm, pancerz naomexowy i tarcza krypinga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 żelazny hełm ZOSTAWIĆ tarcza krypinga POPRAWIONA MA BYĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Poprawić perk : Tarcza Krypinga , gdyż nie obija rakiet tylko uderzenia z noża . Poprawić perk ; Kevlar , gdyż jak się uderzy z scouta , awp lub kosy co ma 1/1 zostaje max 90hp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Poprawić perk : Tarcza Krypinga , gdyż nie obija rakiet tylko uderzenia z noża . Poprawić perk ; Kevlar , gdyż jak się uderzy z scouta , awp lub kosy co ma 1/1 zostaje max 90hp . UWAŻNIEJ CZYTAJ CO NAPISAŁEM W TEMACIE. ZOSTAŁO TO PODKREŚLONE. @edit -_- powiedział że sprawdzi to sprawdzi, wszystkiego na raz nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ale nie zrobione , więc postanowiłem jeszcze raz to przypomniec . A i jeszcze usunac perk : Tajemnica Skazanca . Każdy ten perk wyrzuca . Nikt nim nie gra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid29 1 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Naprawcie jeszcze Kevlar żeby noża nie odbijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid29 1 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Tajemnice Skazańca zostawcie, sam używam jej do oślepiania wrogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasin Creed 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Najlepiej zeby za ksiege po 20k wiecej expa to wtedy dobre na cod,a bo na 30k lvl to prawie nie da sie expić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielok294 0 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 ja uzywam na asasinie t.skazanica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 -Kevlar:odbijasz od 7-9 pocisków----Odbija pociski dopiero wtedy jak dostaniemy np. z kosy 1/1 (czasami wgl nie odbija),po uderzeniu z broni 1/1 zostaje nam około 70hp. Tutaj nie jestem pewien, na razie niech zostanie tak jak jest. -Tarcza krypinga:odbija 2-3 rakiety na rundę-----Nie działa na rakiety,chroni przed obrażeniami z kosy 1/1. To zrobimy inny "MYK", porprawię opis i niedługo dodam perk z ochroną na rakiety,miny, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 NIE SPAMUJEMY TUTAJ JUŻ PROPOZYCJAMI. MIAŁ TO BYĆ TEMAT DLA KRYPTONA, NIE DLA SPAMU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Proszę o zamknięcie. Bo będą spamić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi