pampeluna 12 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Nick : pampelunaData Zdarzenia : 8.12.2013 00:19Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Rene[PSD]Opis Sytuacji : Dostałem od niego bana na 30 minut, ale nw za co.. Powód : kolejka . Grałem jak normalny gracz, nie łamałem regulaminu i o co chodzi z tą kolejką? może mi ktoś to wytłumaczy. Przez tego admina nie moge wejść na żaden serwer cs-classic, a mam admina na ZM więc? chciałbym aby ten ban został usunięty z amx bans bo nie chciałbym żadnego bana na swoim koncie, szczególnie że to jest ban niesłuszny. A tak w ogóle, może i nie mam admina na deathrun, ale mam na ZM i czy łamał bym specjalnie regulamin?Dowód: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 16 minut i 35 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : pampeluna[AMXBans] Powod : ' Kolejka ( za poprzednia mape ) '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33572352 '[AMXBans] Twoje IP : ' 91.222.144.6 '[AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Według mnie ban niesłuszny przez sam powód - spóźniony ban. Spóźniłeś się nie masz dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 napisałem, że za poprzednią mapę, ponieważ w momencie kiedy wystawiałem bana była zmiana mapki . moim zdaniem ban słuszny ponieważ robiłeś "ducha" mam świadka tego zdarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRSkargi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 1.3 Nie robimy "ducha". Skarga niesłuszna /CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi