Ciaolin 156 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Skoro już była mowa o ograniczniku/eliminatorze to według mnie można byłoby wprowadzić sam eliminator, bo ogranicznik masa ludzi by wywalała, jak na innych serwerach. Można by nazwać ten perk "Tajemnica Ajmera", orgyginalnie dosyć Myślę że by to się przydało Teraz czekam na wasze opinie, czy chcecie takie coś w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Można by wprowadzić coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Myślę że bedzię to uzyteczne na servie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dodane Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi