Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Siema,Mam dla was 4 opisy dla perków, a waszym zadaniem jest wybranie dla nich nazw i powiedzenie czy są dobre. Nie wiem czy są takie perki więc czekam na wasze komentarze 1. PERKZMIANA WIDOCZNOSCI DO 30, AŻ DO OTRZYMANIA DMG 2. PERK Zadane obrażenia nie są osłabiane przez wytrzymałość klasy przeciwnika 3. PERK Klasa odnawia daną ilość HP z każdym trafionym strzałem w przeciwnika 4. PERK Jesteś niewidzialny gdy się nie ruszasz 5. PERKMożesz się teleportować co 5 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 1 Tak 2 NWM 3 Moim daniem Nie 4 Tak 5 Tak Później edytuje i dodam nazwy. @edit 1 Tajemnica assasina/magika 2 Pro naboje 3 Naboje medyka/lekarza 4 Peleryna stalkera/kampera 5 Teleport To pierwsze powinno być Tajemnica majkiego bo dopuki we mnie ktoś nie zacznie strzelać to nikt mnie nie widzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 1. Spoko, mogłaby być nazwa Tajeminca Ninjy/Ninja 2. To raczej by nic nie dawało 3. Nawet, nawet jakieś 500HP mogłoby dodawać a nazwa np. Naboje Medyka? 4. Nazwa Stoicki Spokój/Peleryna/Niewidka? Ta niewidka najlepiej żeby działała nie tak od razu jak staniemy tylko z pół ewentualnie do sekundy 5. Spoko, nazwa teleport, Takie moje propozycje co do nazw, tylko 2 perk byłby raczej bezużyteczny, mogę się mylić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 W 1 perku to sie odnawia co 30 sec czy coś czy normalnie tylko aż do dmg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 W 1 perku to sie odnawia co 30 sec czy coś czy normalnie tylko aż do dmg ? Dostaniesz strzał jesteś widoczny do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 To może Tajemnica Złodzieja lepsza nazwa, jak zostanie wykryty to ma przerąbane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasin Creed 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 1.NWM 2. NWM 3. Naboje Medyka 4. Peleryna Niewidka 5. TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 1 Tak 2 NWM 3 Moim daniem Nie 4 Tak 5 Tak Później edytuje i dodam nazwy. @edit 1 Tajemnica assasina/magika 2 Pro naboje 3 Naboje medyka/lekarza 4 Peleryna stalkera/kampera 5 Teleport To pierwsze powinno być Tajemnica majkiego bo dopuki we mnie ktoś nie zacznie strzelać to nikt mnie nie widzi:D 1. DODANE 2. NIE DODAJEMY 3, Dodawać ? 4. Dodane 5. Dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi