Ciaolin 156 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Proponowałbym jakoś zwiększyć mu dmg z rakiety, bo teraz wali po 4500 dmg, jak dla mnie śmieszny ten dmg i jak jeszcze 2 rakiety dostępne, to tak na prawde nic nimi nie zrobimy z takimi obrażeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Czemu ?Przecież klasy mają jeszcze 1/x z broni. Nabijasz dwa razy z rakiety i potem dobijasz z broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 ja jestem za :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Czemu ? Przecież klasy mają jeszcze 1/x z broni. Nabijasz dwa razy z rakiety i potem dobijasz z broni ale 9k z 2 rakiet to malo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 9k na 40k to malutko , prawie wgl. nie da sie zabic klasa Rakietowiec propnowałbym zeby 1 rakietka miała 10k DMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 3 rakiety i poprawiona inta o 0,15 Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi