pampeluna 12 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Każdy może się domyśleć o co mi chodzi i prosze żeby to zostało naprawione. Chodzi o to, że gdy ktoś zrobi rc/wejdzie na serwer to staje się zombi, i gdy są 2 osoby + w TT (zombi) to gdy nemek znajdzie anti to się zamienia w człowieka. A gdy jest sam anti na niego nie działa. Prosiłbym o to, żeby zombi nie repsawnowało się na Nemesis mod, ani na innych gdy ktoś zrobi rc/wejdzie na serwer. Każdego to denerwuje, gdy jest nemkiem i zombi wbija i po chwili nemek znajduje anti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 To macie wybór Albo usuwam respawn (przy wejściu na serwer) i żadna osoba się nie respi gdy wejdzie na serwerAlbo zostawiam ten respawn i respi się tez na nemku jak ktoś szybko wbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Pierwsza opcja. Ale myślę, że osoby które grają i padły podczas gry(zombi) to będą odradzane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 nie!! nie zgadzam sie ... To co że nemek i zoombi sie respie trudno.. a anti nie powinno działac na nemka... Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ale niektórzy specjalnie robią rc i mają wytłumaczenia "neta mi zerwało" Można powiedzieć że podczas Nemesis mode zombi tylko utrudnia grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 ja mysle tak samo jak TheBest on ma racje że anti powinno działać na nemka Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Neta zerwie yhm to trwa 5/1h więc wiesz kto oszukuje i możesz mu dać bana proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Po pierwsze używajcie opcji "Edytuj" a nie spamujecie i bijecie posty. (Powinni was zasypać warnami) Po drugie kolejną opcją może być usunięcie z tych paczuszek czy jakkolwiek to nazwiecie Anti i po sprawie. Po trzecie co do "zerwało mi neta" - ADMIN MUSI MIEĆ DOWÓD ŻEBY ZBANOWAĆ. Wytłumaczenie admina że gracz zrobił reconnect pod pozorem "zerwanego neta" powinno być nagradzanie ostrzeżeniem dla admina bo nie wie czy czasem gracz nie mówi prawdy. Po czwarte pampeluna i ja póki co dajemy radę w ogarnięciu serwera, ale każda pomoc mile widziana ;]. Ja ogólnie zostawiłbym to tak jak jest bo jest dobrze i nie ma większych kłopotów, a raczej jest więcej śmiechy jak nieogarnięty nemek znajdzie anti i sie bulwersuje że go gra oszukała xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 nie!! nie zgadzam sie ... To co że nemek i zoombi sie respie trudno.. a anti nie powinno działac na nemka... Siema Nie da się tego zrobić, oni respią się jako zombie i wtedy usuwa się mod Neemesis. Musiałbym zablokować w ogóle anti TO NIE BAR! Po pierwsze używajcie opcji "Edytuj" a nie spamujecie i bijecie posty. (Powinni was zasypać warnami) Po drugie kolejną opcją może być usunięcie z tych paczuszek czy jakkolwiek to nazwiecie Anti i po sprawie. Po trzecie co do "zerwało mi neta" - ADMIN MUSI MIEĆ DOWÓD ŻEBY ZBANOWAĆ. Wytłumaczenie admina że gracz zrobił reconnect pod pozorem "zerwanego neta" powinno być nagradzanie ostrzeżeniem dla admina bo nie wie czy czasem gracz nie mówi prawdy. Po czwarte pampeluna i ja póki co dajemy radę w ogarnięciu serwera, ale każda pomoc mile widziana ;]. Ja ogólnie zostawiłbym to tak jak jest bo jest dobrze i nie ma większych kłopotów, a raczej jest więcej śmiechy jak nieogarnięty nemek znajdzie anti i sie bulwersuje że go gra os To usunę po prostu te anti z paczki, ale najpierw będe musiał znaleźć .sma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi