Truskawkowy 52 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 1.Twój Nick: Ofiarnik 2.Nick admina/gracza który zawinił: Ofiarnik <-- podszywka 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 08.12.2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): hltv 6.Opis sytuacji: podszywał sie, jego ip #19 Ofiarnik STEAM_0:0:235212642 83.22.62.10 Nonsteam NeostradaKickło mnie z serwa"Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsolewtf? GZ dla admina pampeluna. PISAŁEM CI NA u@ ZE PODSZYŁ SIE PODEMNIE A TY MNIE ZBANOWAŁEŚ? CO ZA ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Mam jeszcze twoje gg... napisałeś mi żeby zbanować tego typa (1)Ofiarnik Podać gg? spoko 7136132 Jeśli to ty byłeś pod tą jedynką to sorry :/ Skąd miałem to wiedzieć ? Najlepiej by było, żeby dodać na serwer plugin do tworzenia kont, czyli wpisujemy komende /konto -> pojawia nam się menu naszego konta i opcja "utwórz hasło" Jeszcze raz przepraszam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 spoko, możen nie widziałeś, ale napisałem na u@ (1)Ofiarnik: jest admin?" juz napisałem do -_- o rejestracji konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właśnie zauważyłem, że (1)Ofiarnik (czyli ty) napisał mi coś na u@, więc wydało mi się to troche podejrzane. Widocznie podszywacz zrobił to tak, żebyś ty nie mógł wejść na serwa a on na legalu mógł sobie pograć. jeszcze raz naprawdę przepraszam, ale zostałem zdezorientowany tą sprawą xd Nie wiedziałem któremu Ofiarnikowi wierzyć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorry 2 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 ja proszę o zarezerwowanie tego nicku, bo na nim są ciągle podszywki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Taki miał nick jeden z adminów. Sam ustawiłem na niego hasło. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi