M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dodac chociaz troche niewidzialnosci dla Geniusza... :/ Klasa nie warta swojej ceny.. teraz 3/4 serwa gra assasinem ktory jest slabo widzialny a dobrze sie nim kosi.. Moim zdaniem przegiecie troche.. : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Geniusz MA 1/1 AWP XM 1/4 3 Skoki Ta klasa jest do niepokonania jak ma perki Bezlik i Akumulator v24 Jeśli odstanie jeszcze niewidzialność to bedzie lepsza od Magika. Takie jest moje zdanie. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 wczesniej był mniej widzialny i było dobrze... ;/ dodac mu chociaż trochę bo serio masakra;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Geniusz jest dobry. Mlodziaczek dopiero na serv wróciłes . Musisz sie wczuc server i wtedy bedziesz dobrze grał. Ogólnie grałem jakies 3-5 dni temu geniuszem nabijałem 80 fragów na 9dedów . Dobry jest geniusz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 O tym samym ja mówiłem. Zamykam Wyjasnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi