staszek098 1 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Siemka pomożecie mi. Jak w chodze na wasz cod mod 350 lvl to wyskakuje mi coś takiego: "you have no entry to the server" i nie moge wejść może wiecie jak się tego pozbyć. Z góry dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Siemka pomożecie mi. Jak w chodze na wasz cod mod 350 lvl to wyskakuje mi coś takiego: "you have no entry to the server" i nie moge wejść może wiecie jak się tego pozbyć. Z góry dziekuje. Teoretycznie ten błąd informuje o założonym haśle na nick na tym co wszedłeś Spróbuj na innym Kupiłeś może klasę premium ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek098 1 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 DOBRA JUŻ ZAŁATWIONE DZIEKI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi