Ivan 20 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 O to moja propozycja co do napisania podania na Administratora : - Obecny nick oraz poprzednie nicki: - Imię: - Wiek: - Czy cierpisz na dysleksję/dysgrafię? - Czy posiadasz sprawny mikrofon ? - Opisz krótko siebie i swój charakter: - Czy posiadasz doświadczenie w adminowaniu, a jeżeli tak, to jak długie i na jakich serwerach? - Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę? - Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie naszego forum? - Znajomość Podstawowej Komendy AmxModemenu (w skali od 1 do 10)? - Znajomość cheatów (w skali od 1 do 10)? - Znajomość AMXX (w skali od 1 do 10)?, (NIE MYLIĆ AMXX Z AmxModMenu!) - Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : - Steam/NS : - Kontakt: - Ilość godzin przegranych na serwerze : - Link do Reklam : - Czy jesteś przyjazny i kulturalny dla innych graczy? - Czy zdarzało Ci się zakłócać pracę administracji (spam, głupie pytania, prowokacje itp.)? - Czy byłeś banowany, a jeżeli tak, to za co? - Rozwiń skróty i wytłumacz znaczenie pojęć: a) WH: b) SH: c) Aim: d) Immunitet: - Opisz, co jako admin zrobiłbyś w następujących sytuacjach: a) gracz pisze do Ciebie "noobie, lamo": b) nowy gracz zasypuje Cię pytaniami na temat podstawowych spraw typu "jak sprawdzić jakiś perk?, Ile kosztuje VIP" itp.: c) widzisz, że VIP nadużywa swoich możliwości w stosunku do innych graczy: -Dlaczego zdecydowałeś/aś się grać właśnie tutaj? - Jakie cele chciałbyś/abyś osiągnąć po wejściu do grona administratorów? - Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie? Pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 oo to jest dobre wtedy bardziej mozna poznac daną osobe która zamierza zostac adminem i sie dowiedziec czy cos umie itp jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na Tak Dużo więcej można poznać tego co miałby mieć admina . Ale wiesz niektórzy to w wujku google zobaczą ;/ Ale na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Tutaj też trochę chodzi o to żeby ktoś kto pisze podanie na Adma chociaż trochę pofatygował dupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 dobry pomysł. Ale jak 1 osoba złoży podanie i uzupełni wzór dobrze to inni będą sobie kopiować np. co to sh, wh, immunitet, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 To przynajmniej pofatygują dupsko A po za tym najważniejsze w tym poznać choć trochę Adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Oczywiście że na tak bardzo wiele do opisania no to co dalej tu pisać na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Bardzo dobry pomysl dla administratorow oraz do przyjmowania jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Pewnie że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 bardzo faje normalnie sobie to zapisze ale mam kilka zastrzeżeni : 1. Obecny nick oraz poprzednie nicki:poco komu wiedzieć jaki miał ktoś nicki wczesnej ludze majo długie skomplikowane nicki i to nie muś być 1 czy 2 nicki 2. Znajomość cheatów (w skali od 1 do 10)żeby naprawdę poznać cheta to trzeba go użyć a to jest nie "mile" 3. Z najomość AMXX (w skali od 1 do 10)?, (NIE MYLIĆ AMXX Z AmxModMenu!) to sie nazwy poprawnie AMX Mod X mało kto o tym wie 4. Czy zdarzało Ci się zakłócać pracę administracji (spam, głupie pytania, prowokacje itp.)? większość osób powie NIE (czyli kłamie ja bym adma nie dal bo bym nie zaufał ) Jeśli będą dowody ale reszta nawet spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 No to tak 1. Ważne bo powiedzmy gracz Xx gra na serwie i ma naliczone powiedzmy 30h , a zmienił sobie nick na Yy i gra od nie dawna powiedzmy że ma dopiero 5h gry ... Służy to temu że przy podaniu też ważna jest ilość godzin ... Dalej można wywnioskować o co mi chodziło2.Uwierz że nie :)3.To powiedzmy ktoś napisze że ogarnia AMXX w skali 8/10 poprosi się go o jego własny Plugin . A jeśli napisz że ogarnia w skali 4/10 to myślę że bd to brane pod uwagę.4.Zawsze się wykryje takiego kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi