Ciaolin 156 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Co byście powiedzieli na świateczne roundsoundy? :DDD wiem że to racej pytanie retoryczne bo wszyscy by chcieli, ale wole spytać co o tym myślicie. Oczywiscie mógłbym zająć się tym i przygotować je, jednak proszę żebyście podali jakieś piosenki świateczne które chcielibyście usłyszeć na serwerze Liczę na przychylność H@/Opiekuna :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Tak.Przydało by się zmienić roundsoundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Na tak . Zaraz podam fajne piosenke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Jak przygotujecie Rs to ja je wgram migiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 OK Tak więc proszę pisać propozycje, jakie nutki chcecie a ja je przygotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dobra, skoro nie było propozycji sam coś skombinowałem : http://www.speedyshare.com/RNA7U/Roundsounds-by-Ciaolin.rar Proszę bardzo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ciaolin Git leci Ci like . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 RS świąteczne zostaną dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi