Ofiarnik 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 1.Twój Nick: Ofiarnik 2.Nick admina/gracza który zawinił: Sorry ladna dupa z twarzy 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 11.12.2013. 18: 10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji:kampilem sobie w kampie i mialem 2 lm . Admin o nicku Sory dupa z twarzy zbanowal mnie za 4 lv a byly 2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 4 lm'y max na runde. Max 2 lm'y na raz można postawić Może postawiłeś więcej niż 4 lm'y na runde i dlatego cie zbanował, to jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofiarnik 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ciekawe od kiedy sa 4 lm na runde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorry 2 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 ciekawe od kiedy trzeba czytać regulamin!!! z tego co mi wiadomo byłeś adminem na tym serwerze, a regulamin trzeba czytać mój drogi. Zbanowałem Cię z powodu, że postawiłeś 5 lmów podczas rundy nic więcej do powiedzenia nie mam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 2.7 Zakaz stawianie więcej niż 4 lm'ow na rundę (na jedną osobę) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi