Ofiarnik 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 1.Twój Nick: Ofiarnik 2.Nick admina/gracza który zawinił: Sorry ladna dupa z twarzy 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 11.12.2013. 18: 10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji:kampilem sobie w kampie i mialem 2 lm . Admin o nicku Sory dupa z twarzy zbanowal mnie za 4 lv a byly 2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 4 lm'y max na runde. Max 2 lm'y na raz można postawić Może postawiłeś więcej niż 4 lm'y na runde i dlatego cie zbanował, to jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofiarnik 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ciekawe od kiedy sa 4 lm na runde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorry 2 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 ciekawe od kiedy trzeba czytać regulamin!!! z tego co mi wiadomo byłeś adminem na tym serwerze, a regulamin trzeba czytać mój drogi. Zbanowałem Cię z powodu, że postawiłeś 5 lmów podczas rundy nic więcej do powiedzenia nie mam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 2.7 Zakaz stawianie więcej niż 4 lm'ow na rundę (na jedną osobę) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi