GryzzuU 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam, chciałbym prosić o UB, w sumie o łagodniejszy ban z tego powodu "Wstaw ssy na cs-classic.pl" Może miałem wh :/, ale ban łagodniejszy ponieważ ssy daje tutaj i teraz . Oto link: http://www.speedyshare.com/tsECD/Cod350.rar A tak właściwie, mściciel 30 lvl to nie moje konto z tego co były ssy. Tylko moja siostra (Ta jasne dziewczyna w cs'a hahahahah xD, ale mówię prawdę, przysięgam) grała w cs'a i zmieniła nick na Klaudiaa ;** Proszę o ułagodnienie bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryzzuU 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Przepraszam was bardzo za 2 tematy jak się nauczę usuwać to usunę 1 z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi