GryzzuU 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15597 CoD 350 lvl [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Klaudiaa [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 710142221 ' [AMXBans] Your IP : ' Wycinka' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Witam, moje konto to GryZu a mojej siostry Klaudiaa ;** (Ta jasne siora w cs'a hahahha.) Obiecuje, że ona też gra, nwm jak to udowodnić ale tak, mój to partyzant nieco większego poziomu i mściciel z 60 jak będzie a mojej siostry to 30 poziom mściciel. Więc ja WH już usunąłem a co do bana nie proszę tak dokońca o "zdjęcie go" lecz żeby był lagodniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Fajne WH na SS Gracz zostaje zbanowany a temat zamknięty. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi