white# 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 W końcu wróciłem z Niemiec. Było to trochę długo, myślę także, że nic złego się z serwerem nie stało^^. Wszyscy zostali i nadal grają. Liczę także na nowych adminów bo z tego co widzę to już coś ich mało jest. Jeśli będą wymogi to jeśli nawet nie znam tej osoby dam na tak. Dziekuje :-D Pozdrawia:white# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 No czesc , malo adminow ? jest ich nawet za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 0 co kaman adminów jest dużo,ale na serwie prawie zadnego.I fajnie,że white wrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witaj white . ;dMasz racje adminów nowych na forum dużo ale to dla szpanu .'Mówili że po 3 h na servie i na forum .A nusiak jest na forum po 1h A na serverze jest ciągle ale on nie banuje tylko patrzy na spetcie 20min i koniec mapy i tamten ucieka ... Więc nie wiem .I witaj na nowy admin DD2/Inferno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 'O co kaman ?!, spoko mozna mu zaufać , grałem z nim od tąd kiedy przyszedł do nas xd A white ogarnia adma z niewielu. Siemanko z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 :} Ja nie mam nick złego do powiedzenia o Nusiaku. Jego głos tylko mówi jakby miał zaraz kogoś zamordować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Siema White Szwabie :DJa tez nie mam nic do Nusiaka :)Na spect moze był, ale nie musiał akurat siedziec przy kompie :)Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi