Ciaolin 156 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Chodzi o to że dzisiaj zauważyłem że Magik i Assasin są całkowicie widzialni. To jakiś bug czy co? Każdy nas widzi i to tak jak każdą inną klasę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jak widzialni.? Grałem dziś i widziałem ze magik i assasin jest taki jaki był . W czym problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Są dwie przypuszczalne możliwość:- albo to był Twój team lub byłeś nie żywy/na spect - albo ktoś z tą klasą wziął perk dający niewidkę, a wtedy klasa staje się widzialna (Bug tego moda). Zablokowałem chyba wszystkie perki, ale kto wie (nie jestem nieomylny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale mielismy ten sam problem z Mlodziaczkiem, nie mielismy zadnych perkow na niewidke, a bylismy widzialni :/ on magikiem, ja assasinem i bylo tak samo, widzialni na kosie /edit CSSetti Boss ma to samo, Vienio też, i magik i assasin jest widzialny, a nie nikt z nich nie mial perkow z niewdka :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Pokaż mi screena na którym widać że oisoba z innej drużyny widzi cię normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielok294 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 moge ci nagrac demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Też dzisiaj byłem chwile na serverze i normalnie niewidka działała. Może gracz przeciwny miał Oczy diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 To w końcu widać czy nie?Pewnie mieliście taką sytuacje którą podałem wcześniej.Bez dowodów nic nie zrobię bo żadna z tych klas nie była zmieniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nie no.. z Ciaolinem dzisiaj gralismy to jak latalem magikiem ze scoutem i jak zmienialem na kose to caly czas bylo mnie widac , a powinienem zniknac tak?.. 2 mapy tak mialem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nie możliwe jest byś był widoczny tylko 2 mapy (z dupy, nie mając żadnego perka który to mógł spowodować), a potem już wszystko grało ^ ^Skoro klasa nie była zmieniania od dłuższego czasu (dobre 2 miesiące) to jak mogła raptem być widoczna?Podałem możliwe powody, dostanę dowody to sprawdzę czy macie rację. Dla mnie to mogła być wina perku albo po prostu byliśccie w tym samym team i na siebie patrzeliście to wtedy siłą rzeczy nie działa niewidka (tylko dla twojej drużyny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 http://www.speedyshare.com/YP3Qb/Desktop.rar 3 ss'y nie wiem czy to coś wniesie bo go widac jak kazdego gracza kiedy jestem na spectcie, musze zrobic ssy magikowi, wtedy byl calkowicie widoczny jak komandos /edit robiłem ss'y Vieniowi na magiku i BYŁ CAŁKOWICIE WIDOCZNY, ale ss'y przepadły, muszę jeszcze raz to zrobić, jakby ktoś kto posiada magika był tak uprzejmy wbić i dać sie sfotografować, byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tak włąśnie mnie słuchasz ^ ^Zaraz dostanę kurwicy. (jestem już znudzony i wkurwiony tym co zaczynacie odwalać- nie będę się rozpisywał) Co napisałem wcześniej? Są dwie przypuszczalne możliwość:- albo to był Twój team lub byłeś nieżywy/na spect - albo ktoś z tą klasą wziął perk dający niewidkę, a wtedy klasa staje się widzialna (Bug tego moda). Zablokowałem chyba wszystkie perki, ale kto wie (nie jestem nieomylny) Plugin ktory znajduje się na serwerze (przechodzenie przez swój team) powoduje to że na spect widzisz gościa właśnie tak, czyli jest przeźroczysty, tak samo jest jak to typek z twojej drużyny. Plugin traktuje cię jako "kumpla z drużyny", rozumiesz?To że tak go widzisz to wina pluginu.Czekam na ss od gościa z innej drużyny i udowodnie ci że mylisz się i tylko na spect i w jego drużynie widzisz go właśnie w ten sposób.Na razie wszystko jest tak jak pisałem i zaczyna mnie to denerwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Gram właśniie magikiem i się dziwie czemu tak często padam. Pytam się WilkuZmC czy mnie widać, a on odpowiada że TAK. To jednak chyba jakiś bug jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 To jednak brak dowodów. Pisałem wcześniej, nie macie żadnych dowodów na to że widać.Dalsze komentowanie bez dowodów kończy się warnem bo zaczyna mnie to denerwować. Kolega wcześniej już mi wystarczająco podniósł ciśnienie.Jak wół pisałem że jest plugin na przechodzenie który robi takie "prześwity" to ten daje mi ss na którym jest właśnie ten plugin i wciska mi że Magik nie działa. Dopóki nie będzie dowodów (najlepiej demko w którym gracz przeciwny widzi Magika) nie będę grzebał bo na razie jest to wasze urojenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 wejdz na server to ci udowodnie. @edit. Właśnie się kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Proszę o demko lub screen w którym gracz z drużyny przeciwnej patrzy się na osobę z Magikiem (ma być z innej DRUŻYNY I NIE MA BYĆ NA SPECT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 http://speedy.sh/4pXAf/cstrike.rar Dzięki za pomoc w zrobieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Do usług . Już odbanowałem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi