Skocz do zawartości

Magik i Assasin

Ciaolin

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Są dwie przypuszczalne możliwość:
- albo to był Twój team lub byłeś nie żywy/na spect

- albo ktoś z tą klasą wziął perk dający niewidkę, a wtedy klasa staje się widzialna (Bug tego moda). Zablokowałem chyba wszystkie perki, ale kto wie (nie jestem nieomylny)

Ale mielismy ten sam problem z Mlodziaczkiem, nie mielismy zadnych perkow na niewidke, a bylismy widzialni :/ on magikiem, ja assasinem i bylo tak samo, widzialni na kosie

/edit CSSetti Boss ma to samo, Vienio też, i magik i assasin jest widzialny, a nie nikt z nich nie mial perkow z niewdka :<

• Właściciel

To w końcu widać czy nie?
Pewnie mieliście taką sytuacje którą podałem wcześniej.

Bez dowodów nic nie zrobię bo żadna z tych klas nie była zmieniana.

• Właściciel

Nie możliwe jest byś był widoczny tylko 2 mapy (z dupy, nie mając żadnego perka który to mógł spowodować), a potem już wszystko grało ^ ^
Skoro klasa nie była zmieniania od dłuższego czasu (dobre 2 miesiące) to jak mogła raptem być widoczna?

Podałem możliwe powody, dostanę dowody to sprawdzę czy macie rację. Dla mnie to mogła być wina perku albo po prostu byliśccie w tym samym team i na siebie patrzeliście to wtedy siłą rzeczy nie działa niewidka (tylko dla twojej drużyny)

http://www.speedyshare.com/YP3Qb/Desktop.rar 3 ss'y nie wiem czy to coś wniesie bo go widac jak kazdego gracza kiedy jestem na spectcie, musze zrobic ssy magikowi, wtedy byl calkowicie widoczny jak komandos

/edit robiłem ss'y Vieniowi na magiku i BYŁ CAŁKOWICIE WIDOCZNY, ale ss'y przepadły, muszę jeszcze raz to zrobić, jakby ktoś kto posiada magika był tak uprzejmy wbić i dać sie sfotografować, byłbym wdzięczny :D

• Właściciel

Tak włąśnie mnie słuchasz ^ ^

Zaraz dostanę kurwicy. (jestem już znudzony i wkurwiony tym co zaczynacie odwalać- nie będę się rozpisywał)

Co napisałem wcześniej?

Są dwie przypuszczalne możliwość:
- albo to był Twój team lub byłeś nieżywy/na spect

- albo ktoś z tą klasą wziął perk dający niewidkę, a wtedy klasa staje się widzialna (Bug tego moda). Zablokowałem chyba wszystkie perki, ale kto wie (nie jestem nieomylny)

Plugin ktory znajduje się na serwerze (przechodzenie przez swój team) powoduje to że na spect widzisz gościa właśnie tak, czyli jest przeźroczysty, tak samo jest jak to typek z twojej drużyny. Plugin traktuje cię jako "kumpla z drużyny", rozumiesz?
To że tak go widzisz to wina pluginu.Czekam na ss od gościa z innej drużyny i udowodnie ci że mylisz się i tylko na spect i w jego drużynie widzisz go właśnie w ten sposób.

Na razie wszystko jest tak jak pisałem i zaczyna mnie to denerwować 

• Właściciel

To jednak brak dowodów. 
Pisałem wcześniej, nie macie żadnych dowodów na to że widać.

Dalsze komentowanie bez dowodów kończy się warnem bo zaczyna mnie to denerwować. Kolega wcześniej już mi wystarczająco podniósł ciśnienie.
Jak wół pisałem że jest plugin na przechodzenie który robi takie "prześwity" to ten daje mi ss na którym jest właśnie ten plugin i wciska mi że Magik nie działa.

Dopóki nie będzie dowodów (najlepiej demko w którym gracz przeciwny widzi Magika) nie będę grzebał bo na razie jest to wasze urojenie.

• Właściciel

Proszę o demko lub screen w którym gracz z drużyny przeciwnej patrzy się na osobę z Magikiem (ma być z innej DRUŻYNY I NIE MA BYĆ NA SPECT)

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Do usług :) . Już odbanowałem

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności