grEENN 2 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 siema. mam problem cs-em kiedy wlaczam serwer w cs laduje sie do polwoy i nagles sie wylacza caly cs i wyskakuje okienko Fatal error:couldnt cs-bdog.wda moze mi ktos powiedziec co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Fatal error:couldnt cs-bdog.wda Nie masz tego pliku lub jest on "zepsuty" (inny niż na serwerze). Sprawdź czy masz takowy w cstrike lub cstrike_polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnY GanjA 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pobierz patha v48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Troche póżno ale miałem ten sam błąd niedawno ale rozwiazanie okazało sie banalnie proste otórz wystarczyło poprostu (u mnie bynajmniej) Zreainstalowac Cs'a i powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Hmm, Albo po prostu odinstalować tego CS'a i zainstalować nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi