Im PrO 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 1.Serwer : COD 45k lvl 2.Nick : Im PrO 3.Imię : Piotrek 4. Wiek : 18 5. Znajomość Amxx(0/10): 7 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Prawie w ogóle (ale nadrobię) 9. Opsiać siebie: Nie chodze do szkoły, na serwerze mogę być od rana, Lubie grac w cs/herozerogame. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera : Dlatego że , nie mam co robić i chociaż pomogę komuś zwalczać pieprzone CZITERSTWO. 11. Linki do reklam: Myślę że to już bez sensu te reklamy, ponieważ jest ich już tak dużo że tylko się powtarzają 12.Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Proste! Od razu leci perm bez żadnego zawahania. -Gdy ktoś nadużywa micro: Pierwszy i drugi raz zwracam uwagę z uprzedzeniem że za 3 razem jest Ban np. 15min " Odpocznij" -Nadużywa kultury na serwerze: 1 raz tylko upomnę gracza za 2 razem wklejam bana np. 10min "Ochłoń" 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 + wiek + składka- Brak reklam- Brak Steam - Czas spędzony na serwie http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/top_players/?query=Im+PrO&Search=Search Jestem na nie, rzadko bywasz na serwerze, malo Cie widac, konto dla podania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Na nie. Przed chwilą , wyzywałeś jednego gracza . Brak reklam , H na servie , H w grze . Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nie. Chłopczyku ja Cie wgl nie widziałem na serverze. Brak reklam. H forum,w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielok294 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jak widać NA NIE Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi