pfk. 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Imie :Dominik Wiek :17 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :41 h. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :Wywiady. Znajomość z większością użytkowników:Myśle ze tak. Dlaczego ja ? :Chcial bym spróbować czegoś nowego . Myśle ze dal bym rade;). Wiem ze mam jednego warna ale za niedlugo to odrobie zależy mi na tej sieci dlatego to podanko pisze. Pozdrawia pfk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jestem na Tak, daje Ci szansę, bo dawno nie było wywiadku, więc się przyda coś.. żeby się pośmiać itp :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na Tak Zaufam ci tak jak wiekszość mi na admina dd2/inferno i nadrobiłem posty i warny jak ja nadrobiłem to ty dasz rade. Jeszcze Raz Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitkil 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 jestem na tak dziadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ja jestem na tak , bo nadajesz sie do tego , tylko warna usun ale mi sie wydaje ze jest juz za duzo redaktorów i jakos tez nie widac zeby oni sie udzielali ^^ ale nie wiem to dezycja h@ bedzie :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Według mnie i tak najlepiej zrobić porządek z redaktorami i wyrzucić tych co już nie angażują się. Ja jestem na tak, bo widać, że chociaż Ty masz jakieś chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na Tak można dac mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Na WIELKIE TAK DAc mu szanse ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!wko 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Też jestem na Tak dawno nie było żadnych wywiadów itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 jestem na TAK myślę że ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zbanowany na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi