^.-BlekU-.^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tak tak... Wiem, że to nie ten temat! Ale nie umiem znaleźć drugiego.. Nick: ^.-BlekU-.^ Data Zdarzenia: 13 grudnia 2013 roku około godziny 14:30 Osoba/y na które chcesz złożyć skargę: CSC Krypton Opis sytuacji: A więc tak... Grałem se na tym Cod Modzie. Zabiłem typka z kosy, a ten podleciał chciał mnie ubić też z kosy.. A ja go rozwalilem MP5 (klasa Pacyfikant).. Więc on mi dał bana na zawsze za wh/aima (Nie wiem co) Dowód: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : ^.-BlekU-.^[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 16395313 '[AMXBans] Twoje IP : ' 91.192.147.128 '[AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Po prostu wstaw ss'y tutaj: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ten dział. To skargi na MODERATORÓW! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi