^.-BlekU-.^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tak tak... Wiem, że to nie ten temat! Ale nie umiem znaleźć drugiego.. Nick: ^.-BlekU-.^ Data Zdarzenia: 13 grudnia 2013 roku około godziny 14:30 Osoba/y na które chcesz złożyć skargę: CSC Krypton Opis sytuacji: A więc tak... Grałem se na tym Cod Modzie. Zabiłem typka z kosy, a ten podleciał chciał mnie ubić też z kosy.. A ja go rozwalilem MP5 (klasa Pacyfikant).. Więc on mi dał bana na zawsze za wh/aima (Nie wiem co) Dowód: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : ^.-BlekU-.^[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 16395313 '[AMXBans] Twoje IP : ' 91.192.147.128 '[AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Po prostu wstaw ss'y tutaj: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ten dział. To skargi na MODERATORÓW! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi