lolcia 786 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 hah , fajne ^^ http://www.youtube.com/watch?v=wafQ6Pyfqx8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 haha lepsze niż oryginały ^^Serio... :-DZajebiste, naprawdę mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Fajne , chociaż mnie nie powaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Właśnie gorsze niż oryginały. Gangnam style to jest świetna nuta, a przy piosence Michela Telo to ostry syf.. takie jest moje zdanie. Mi się to w ogóle nie spodobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Wole oryginały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi