marakesz08 1 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 1.Twój Nick: Freeec 2.Nick admina/gracza który zawinił: Malina o.0 oraz sQubany 3.Admin/Gracz : Gracz i Gracz 4.Data i godzina: 14.2013 o godzinie okolo 9:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.sendspace.pl/file/9239cc83543b40035888410 6.Opis sytuacji:Gracz Malina o.0 oraz sQubany kampili na Nemku i tak jak im obiecałem wstawilem ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Podajesz ich nicki, a jak mamy ich zbanować?Nie podałeś IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakesz08 1 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 We wzorze nie jest na pisane, że ma byc IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Aha, czyli mam rozumieć że chcesz tylko poskarżyć na nich, tak?Jeżeli tak to zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakesz08 1 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Chce by dostali zasłużonego bana a jak Ty lekceważysz sobie to co robie chcąc utrzymać porządek dla serwera to dla Ciebie regulamin mógłby nie istniec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Gratulacje.Przepraszam Cię, ale nie jestem wróżką w tym wcieleniu. Moje moce wróżbiarskiej nie działają i nie jestem w stanie określić ich adresu IP po to by ich zbanować. // Nie da się zbanować osoby bez jej IP/Steam ID, więc skoro TY olałeś sobie podanie mi adresu IP danych użytkowników to i ja olałem sobie to zgłoszenie. Nie będzie IP, nie będzie bana. Prosta sprawa. Tutaj mają znajdować się skargi głównie na adminów, jeżeli chcesz zgłosić gracza to TWOIM obowiązkiem jest podanie dowodu i adresu IP/Steam ID Jeżeli dla ciebie takowe zachowanie to lekceważenie, pozostaje tylko pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi