SHOKE 473 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 1.Twój Nick:Shenzi 2.Nick admina/gracza który zawinił:Victa Fans Hools, na serwie miał nick damian ;x kox (czy coś takiego)3.Admin/Gracz :Admin4.Data i godzina:14:455.Dowody (demko/screeny/świadkowie):Świadkowe:Balonidas , kaer oraz inni graczy wtedy + ss co on do mnie pisze. ss:http://speedy.sh/QgR6Z/bandicam-2013-12-15-14-51-57-921.jpg6.Opis sytuacji:Biega aimer na serwerze, a on sobie gra jak by nigdy nic, chyba bana nie umie dać albo co? piszą do niego na U@ i nic, kaer aż wszedł na forum i napisał na SB oraz balonidas mi na steam że on biega.Ja wchodze i patrze że już Victa sobie gra. A victa to mnie pisze żebym go ogarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kiedy grałem wszedłem na forum żeby kogoś tam zgłosić, przyszedł Shenzi, który wtedy mi powiedział że DAMIAN KOKX też ma admina. Zdziwiło mnie to bo przecież grał tam gość na AIMBOCIE, a ten nic. Shenzi wyszedł, musiałem go wzywać jeszcze raz, bo DAMIAN KOKX nadal nic sobie z tego nie robił.Potwierdzam, lepiej żeby DAMIAN KOKX nie miał admina.SHENZI KRÓL hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas123 2 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Byłem wtedy na serwerze biegał aimer a ten admin nic sobie s tego nie robił. Sam nawet nie wiedziałem ze on ma admina A po za tym patrzyłem na jego podanie, administrator -_- napisał że został przyjęty na okres próbny więc myśle że po tej sytuacji zostanie mu odebrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jeszcze co do tematu tego pseudo adminagra gość na WH/AIM co najlepsze DAMIAN dał bana"shl' got banned for '30 minutes'. Reason: 'Lamienie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 haha pisałem mu żeby wypermował go a on dal 30min nie mam pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Daje bany na tydzien za kulture !?!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 A może on nie wie, że ma admina xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ej panowie brat (11) letni gral na swoim nicku i wiedzial jak banowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 A może on nie wie, że ma admina xD HAHA, możliwe. Ej panowie brat (11) letni gral na swoim nicku i wiedzial jak banowac Zawsze on gra na twoim nicku? Hah beka, ty nigdy nic nie robisz tylko ktoś za cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Akurat ja gram na nicku Victa Fans Hool's... A on nie widzisz jaki nick mial... Ja akurat robie to nie moja wina ze wiedzial pod ktorym przyciskiem binda mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 no to masz lipę zrób hasło na steam a jemu ściągnij nsa i generalnie trochę na odwalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 no zmienie haslo na steama i na nsie niech gra... mnie nie bylo w domu wiec wiesz... teraz wracam a on mi mowi ze na swoim nicku banowal ludzi to odrazu dostal baty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 no zmienie haslo na steama i na nsie niech gra... mnie nie bylo w domu wiec wiesz... teraz wracam a on mi mowi ze na swoim nicku banowal ludzi to odrazu dostal baty skad mamy wiedzieć że masz brata co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 to, że ma brata mogę potwierdzić bo mi spamował na steamie ze brat bla bla bla ale zlałem go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 to wejdz sobie na fejsa i zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 to wejdz sobie na fejsa i zobacz Ale człowieku co mnie to obchodzi.Powinieneś tego dopilnować tego żeby nie brał na twoim steam czy tam nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 na steamie skad mialem wiedziec ze zna moje haslo do steama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Żarty sobie robisz? Masz admina na SID + hasło i jeszcze wbił ci na steam i na serwer. Admin zablokowany na 4 dni. Jeżeli to się powtórzy stracisz go na zawsze. NIKT NIE MA PRAWA KORZYSTAĆ Z TWOJEJ USŁUGI, CZY TO ADMIN, PREMKA LUB VIP. Jeżeli ktoś wejdzie to Ty ją TRACISZ i nie obchodzi mnie że był to twój brat, mama czy tata. Przy okazji, jeszcze jedna skarga i wypadasz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi