OneTheSkill 8 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 1.Twój Nick: OneTheSkill 2.Nick admina/gracza który zawinił: Pampeluna 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 15.12.2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Nie zdązyłem zrobic. 6.Opis sytuacji: była to mapa zm_effec czy jak tam . byłem zombiakiem i pampeluna kampiła w wagonie a ja wchodze i chowalem sie obok i dał/a mi bana za kampienie I WTF o co tutaj chodzi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kampiłeś jako zm miałem cie na specie Dziękuje dobranoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Prosze cie wez go już nie broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Po 1. "pampeluna kampiła" - Jestem chłopakiem ale mniejsza z tym Po 2. Nie będę się z tobą bawić w kotka i myszke, chowałeś się ciągle za ściane i wracałeś spowrotem i mnie to zaczeło denerwować. Chyba wiesz o tym że ZM musi robić cele a nie bawić się? Czekałem ciągle aż wejdziesz, przestałem nawet strzelać żebyś specjalnie wszedł, ale ty co chwila wyskakiwałeś za ścianę i się spowrotem chowałeś. Po 3. TheBest mnie nie broni tylko potwierdza całe zajście BAN SŁUSZNY i następnym razem nie chcę aby to się powtórzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak dowodów Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi