Gość Dlaczego? Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam. Pisze w sprawie dodania pluginu, w ktorym po zabiciu gracza mozna zabrac jego granaty ( o ile takie posiadal ). Nie wiem jak wam, ale gdy ja gralem na innych serverach to podobalo mi sie to. Zapraszam do dyslusji. PS. Zakladam nowy temat, poniewaz gdy pisalem o tym w temacie "Propozycje odnosnie servera", tylko shenzi sie wypowiedzial a temat ten zginal. A po za tym inni uzytkownicy tez zakladali nowe tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Tutaj też się nikt nie wypowiada. W propozycjach ja decyduje i dlatego temat został dodany i tam proszę poczekac na moją decyzję. Prosze przypomnieć o tych granatach w danym temacie a ja (gdy znajdę czas) sprawdzę.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi