Gość Dlaczego? Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam. Pisze w sprawie dodania pluginu, w ktorym po zabiciu gracza mozna zabrac jego granaty ( o ile takie posiadal ). Nie wiem jak wam, ale gdy ja gralem na innych serverach to podobalo mi sie to. Zapraszam do dyslusji. PS. Zakladam nowy temat, poniewaz gdy pisalem o tym w temacie "Propozycje odnosnie servera", tylko shenzi sie wypowiedzial a temat ten zginal. A po za tym inni uzytkownicy tez zakladali nowe tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Tutaj też się nikt nie wypowiada. W propozycjach ja decyduje i dlatego temat został dodany i tam proszę poczekac na moją decyzję. Prosze przypomnieć o tych granatach w danym temacie a ja (gdy znajdę czas) sprawdzę.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi