Ilonez 779 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Chciałam zapytać czy w najbliższym czasie planowany jest reset? Ciągle się o tym słyszy a ja chciałabym uzyskać pewne informacje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja często jestem na serwerze i nic nie słyszę o żadnym resecie, nikt jakoś nie narzeka. Jedyne co TheBest narzeka na autolamy, ale ja już się tym nie przejmuje Jak narazie tylko 1 osoba ma max lvl (Sniper), więc to raczej za mało żeby odrazu robić reset no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ja już nie narzekam jest sposób na auto lame ja go znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jak wchodzę to raz na jakiś czas gracz wspomina o resecie i nikt nie jest pewny uważam że jest niepotrzebny. I jeszcze argumentują to tym że jakiś admin tak mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No napewno nie ja. Może Porzeczka albo Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porzeczka 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Napisalem Ci Ilonez na serwie, ze nie wiadmomo nic o zadnym resecie. Wiec nie musisz zakladac zbednych postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ale forum to jednak pewniejsze źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie będzie na razie żadnego resetu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi