Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam Moja propozycja to dodanie AFK KISS zeby wyrzucalo automatycznie, gdyz czesto sie zdaza ze musimy czekac az ktos sie wybierze na respa i dobije afk. A ja lubie grac a nie czekac ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jak najbardziej popieram, też lubię pograć a nie na koniec mapy lecieć po free fraga -.- strata czasu! Ładujcie tego AFK KISSa jak najszybciej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Popieram @up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jestem Za. Jak nie ma admina i są afk no to się przyda, a nie gracze czekają do new rundy albo ktoś z przeciwnej dróżyny się skapnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakul. 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Również jestem za. Tak jak napisali użytkownicy wyżej - Trzeba czekać aż ktoś dobiegnie na resp przeciwników i zabije AFKera + czasami zajmują niepotrzebnie sloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja też jestem za !!! Tak jak opisal to Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Witam Dorzucam kilka słów co do tej propozycji również myślałem nad tym ponieważ zauważyłem że coraz więcej przypadków się trafia z afk, bądź też graczami którzy po prostu wejdą na serwer i nie grają tylko afk moim zdaniem jest to na prawdę przydatne następnie 2 osoba która by chciała zagrać więc nie może bo jest full slotów co z tego jest 2-3 afk w sumie nadal tego nie ma bo byłem na serwie i gościu od początku mapy do prawie końca afk , panowie zabierzcie się do roboty bo to się robi denerwujące dziękuje za rozstrzygnięcie moich kilka słów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dzisiaj dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dodane Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi