Skocz do zawartości

STOP

ReNe PSD

Rekomendowane odpowiedzi

Denerwują mnie osoby, które się podszywają pod nick Gracz  trzeba coś z tym zrobić albo bana dać na ten nick (perm) lub coś innego bo co chwile, ktoś podszywa się pod ten nick i łamie zasady, a ja banuje banuje i zaraz inna osoba z tym samym nickiem. Oczywiście wiem, że to jest podstawowy nick po zainstalowaniu CS'a, ale ileż można wytrzymać z takim czymś?!?!?!?   Moim zdaniem trzeba dać bana (perm) na ten nick!

Zgadzam się z tym, mimo że nie mam admina na DR.

Zbanowałem tego gracza za skanowanie (na ZM), a jeśli dostaje bana to na całą serwerownie. Dostał bana na 30 minut. Po 5 min. wchodzę na DR i widzę że ten gracz siedzi na Spect u was na serwerze.

Tak samo jak Gracz || CSC . Ma aktywne bany na innych serwerach, ale na ZM gra ale ktoś inny bo nie widać jak by czegoś używał, a można nawet powiedzieć że słabo gra. Na ZM te osoby troche nabiły expa, ale przecież można to przerzucić na inny nick, który nie powtarza się na każdym serwerze no niestety.

-_- pisal juz poeta na temat banowania Gracz. To podstawowy Nick csa wiec nie ma mowy o podsYwkach. I nie mozemy banowac za podszywke. Oczywiscie popieram twoje zdanie ja najwięcej widzialem 5 na raz graczy xd

Po po prostu trzymajcie się tego że nie banujecie Nick Gracz i CSC Gracz za podszywkę czy AB.

Jak dla mnie to jest proste i logiczne :D.

Jeśli zbanujemy nick Gracz to nie bedzie graczy na CSC.

Jeśli wam tam przeskadza ten nick prosta sprawa :D"

amx_nick "Gracz" "nowy nick"

I tak zmieniacie nick danemu graczowi.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności