pampeluna 12 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam! Sporo szukałem jednego plugina w sieci, ale nie mogę go znaleść. Chodzi mi o plugin, który po zadaniu jakichkolwiek obrażeń pokazuje jego ilość hp. (chodzi mi o plugin na serwer ZM) Na wielu serwerach widziałem ten plugin, ale nie wiem jak się nazywa i nie potrafię go znaleść. Czy ktoś może wie lub zna nazwę tego pluginu? Bardzo bym prosił o link, jest mi to bardzo potrzebne na serwer Zombie Plauge. Z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Porszę o to link:http://cs-soplica.com/topic/100509-pokazywanie-obrae/ Tu masz wszystko pisane co i jak .. Nie możliwe , że byś go szukał w sieci no chyba , że źle wpisywałeś mi od razu wyskoczyło . Proszę o zamknięcie tematu , że by nie było spamu . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Brak aktywności w temacie. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi