grEENN 2 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 1. Serwer: 2. Nick: Grenn3. Imię: konrad4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 8.56. Mikrofon(Tak/Nie): nie7. Składka(Tak/Nie):nie8. Czas spędzony na forum: reklamy:http://cs-soplica.com/topic/144165-tt/ 2h 52m 57s nadrobie 9. Opisać siebie: Jestem miłym, przyjaznym graczem lubię grać w CS'a, chpdze do zawodowki10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ chcę pomóc w ogarnianiu graczy na nim grających i ostudzenie zapału wielu graczy11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; demko + perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie, ban od 30 minut do 3 godzin -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie, kick, ban od 30 minut do 3 godzin 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):nonsteam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Na TAK sporo gra moze sie przydac jedno zastrzezenie na WH tez demko bedziesz krecil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie. Składka - Reklamy - Upominałem Cię za siedzenie na spekcie to zbytnio nie przywiązywał uwagi do tego. Nie udzielasz się w sprawie CoD'a na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Na Nie. Brak reklam , składki , siedzisz no lajf na spect ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie -Reklama podania na sb -Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Na Nie -reklama podania na SB -brak składki -brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grEENN 2 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 romet ogar gdy tylko widze jak wchodzisz na serwer pograsz minute i na specta odrazu wchodzisz wiec nie mow mi tu ze ja siedzie na spect co chwile gosciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Na Nie Wypowiadasz sie we własnym podaniu. Reklama podania na SB /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi