Bright Sunshine 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nick :Bright SunshineLink do SSów :http://www.speedyshare.com/8AQMJ/cstrike.rarWycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Bright Sunshine[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1403803700 '[AMXBans] =======================================Serwer :Cod 350lvLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=16572 PS: Zbanowali mnie nw kiedy jak ja dopiero teraz wchodzę na cs . Jakaś podszywka gra na moim nicku możecie podpowiedzieć co mogę zrobić żeby ta podszywka nie wchodziła na mój nick ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 To teraz powiem ci tak.Ja cie zbanowałem z innego nicku, biegałeś bezczelnie na bocie i myślałeś, że nie ma adma. Nie wykręcisz się tym razem bo robiłeś te same tagspraye co zawsze (boss) ^^. Poza tym skąd masz ss'y jeśli się ktoś pod ciebie podszywał? Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bright Sunshine 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Hmm. Blaze kiedy niby latałem na bocie ?! Bo sobie coś nie przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Napisałem wszystko wyżej. Czekaj na decyzje "ekspertów" z ubteaM ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bright Sunshine 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ale kurde Blaze ja jestem teraz żadko na cs bo mam zaniedługo maturę o.O dzisiaj wgl nie byłem a teraz chciałem pograć :/ żallll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ale człowieku z kogo ty debila robisz?Chyba ta nauka ci szkodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bright Sunshine 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kurde jakoś nie dziwne ,że jak miałem vipa i premke to nikt mi nie wchodził na nick o.O a teraz co chwilę :/ zmiana ranku co chwilę mam tak . Ale wmawiać sobie możesz ,że ja głupi czy jak tam uważasz . Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Wróć jeszcze raz do mojej pierwszej wypowiedzi. Przeczytaj wszystko ze zrozumieniem (tak jak uczą w szkole) i zastanów się nad sensem dalszej konwersacji. POZDRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bright Sunshine 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dobra . Rozkminiłem . Kurde ja to głupi jestm :/ ech . No cóż . Nie dostanę to nie będę płakał nad rozlanym mlekiem . I przepraszam za moją lekką głupotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 UB NIE MA (było nie cheatować i nie robić z admin debili) Podszywka SS dostała a ty masz ss na kompie HAKER Gracz zostaje zbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi