e-sobolewski 3 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam . Jak w temacie nie znam się zbytnio na bindach. Tak , że proszę was o przysługe . Czy może ktoś mi stworzyc bind ? Np : Klikam x i kupuje mi samo kamizelke . Oczywiscie nie tylko ja skorzystam z tego bindu . Bym był bardzo wdzieczny za ten bind . To chyba na tyle . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 bind "klawisz" "vesthelm"np. bind "h" "vesthelm" Prosze bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 nie dziala sprawdzalem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 podasz po kolei co trzeba wpisaywać? to ci zrobie.Bo tak nie wiem np: b,4,7,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ale wiesz o tym że max można kupić 400 arma (czyli 4 razy, dla vipów 3). Więc nie przesadź czasami z kupowaniem armora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ok juz pisze : pierw klikam "M" potem "2" i otwiera mi menu z itemami . Klikam 5 i kupuje mi armor. Zrobisz mi binda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 bind [klawisz który chcesz zbindować] "chooseteam;menuselect 2;menuselect 5;menuselect 3" To na końcu sobie ustaw czyli, menuselect 3 bo nie wiem pod jakim numerem jest ten armor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Armor jest pod klawiszem 5 M -> 2 -> 5 M - menu ZP 2 - Sklep 5 - Kevlar (armor) bind "<klawisz>" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 bind "z" "misc_helm"bind "x" "vest" Pierwszy bind to kamizelka z hełmem, a drugi to sama kamizelka. Jeżeli chcesz się bawić w bindowanie klawiszy polecam program CFGeditor, super sprawa.Edit: Link do mojego poradnika http://forum.cs-classic.pl/topic/7967-cfg-program-do-tworzenia-w%C5%82asnego-configu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dziękuje . Do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomeczek 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Działa wam mi tak ale koledze nie co jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 widocznie źle coś zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi