Opperator 4 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 1.Twój Nick: Operator drukarki z PGR-u 2.Nick admina/gracza który zawinił: Niestety nie wiem który admin mnie zbanował. 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 20.12.2013 ok. 20:35 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'thx' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.195.92.24' [AMXBans] ======================================= 6.Opis sytuacji: Wiem, że ban jest za krótki żeby prosić o ub, przeczekam. Tylko chciałbym uświadomić admina, który zbanował nie tylko mnie, ale chyba i 4 innych graczy, że nikt z nas nie był na txt. Była to mapa zm_inferno. Jest tam ukryte pomieszczenie, z którego teleportuje jak ktoś może pomyśleć, na textury. Tu się kłania znajomość map tegoż admina. Mówiłem adminowi przez mikro, po zbanowaniu chyba 2 graczy, że to nie są textury, on mnie nie wysłuchał i zbanował mnie + jeszcze kogoś. Dlatego też pisze to tutaj, bo jak widać admin chyba nie patrzy na to co gracze mają do powiedzenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ogarnąć trzeba tych adminów... bo czasami masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 tak z ciekawości zapytam to jest ta kampa w "niebie" na BS'ie. Co się wchodzi przez ukryte okno ? Jeśli tak to Skarga słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Porzeczka ci dał bana (jeśli chcesz zobaczyć kto ci dał bana sprawdź to w AMX Bans) Przecież tam jest teleport do tego miejsca na samej górze i TO NIE SĄ TXT! Jeśli by to były txt to po co by był do tego miejsca teleport? Jak dla mnie to skarga jest nie słuszna, Na mapie zm_inferno po za tym nie ma żadnych txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tak, jest to ta kampa w "niebie" na bs'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga przyjęta. Porzeczka 1/3 ostrzeżeń Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi