Krypton 984 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Imię: ŁukaszWiek: 16 latStaż na forum: Od powstania forum (w dniach 19)Doświadczenie w moderowaniu: Bardzo dobre byłem już moderatorem na tej sieci.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: To zależy zajmuje się także serwerami. Tak w przybliżeniu 2-6h dziennie. W weekend od 3-6h. Dlaczego właśnie Ty: Jestem osobą dość ogarniętą, chce pomóc w ogarnianiu forum. Jak na razie na forum jest tylko jeden moderator i chce mu pomóc. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) ✔ 2. Musisz mieć +16Lat (Obowiązkowo) ✔ 3. Minimalna Ilość postów: 150.(Obowiązkowo) ✔ 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 50h. (Obowiązkowo) ✔ 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) ✔ 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) ✔ 7. Staż na forum: powyżej 2-3 miesiący (Obowiązkowo) ✔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ale ty dźiki krypton xDD Na TAK :33 Wielkie tak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jestem na TAK. W sumie miałem dodać cały dostep do działów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi