Shakugan No Shana 81 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nick :Shana Wycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 21 hours , 57 minutes and 8 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Shana [AMXBans] Reason : ' PODSZYWKA ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' Serwer : Cod 45k Link do bana: Nwm o co chodzi Prosilbym o Ub poniewaz to nie byla podszywka tylko kuzyn do mnie przyjechal i lekko lamil wiec nie dziwie sie ze mnie podejrzewaliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nie wiem o co chodzi czekamy na Admina !! @EditWięc czekamy na Majkiego Link do bana wygląda tak: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tak owszem dałem bana za podszywkę, bo nie odpisywał i troszkę lamił. Proszę dać UB graczowi i przepraszam za kłopot. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Sprawa została wyjaśniona.Grasz zostaje odbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi