Siom 30 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 1. Serwer: Deathrun 2. Nick: Siom3. Imię: Michał4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 8/10 mogę pomagać przy tworzeniu klas na serwer.Posiadałem kilka serwerów cod oraz deathrun z klasami.6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak SMS8. Czas spędzony na forum: Jestem tu nowy nie ma co ukrywać ale postaram się udzielać oraz pomagać.9. Opisać siebie: Nie lubie hamstwa oraz dzieciaków z chetami.Dużo ogarniam gdyż mam duże doświadczenie10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ często gęsto nie ma admina gdy ktoś łamie zasady serwera Deathrun.11. Linki do reklam: Reklamy będą oczywiście na razie nie miałem czasu (Święta ITP)12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Demko/Screeny---> Ban perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Zwracam uwagę-----> Kick -----> Ban od 15 do 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Zwracam uwagę oraz także kick lub ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Niestety tylko Non steam ponieważ kiedyś skończyłem ogólnie grać w cs a teraz wróciłem żeby grać 4fun na właśnie serwerach typu Deathrun. Pozdrawiam oraz życzę Wesołych Świąt i Wesołego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Na nie -brak aktywności na forum i na serverze też krótko-masz kilka serwerów a może chcesz reklamować?-łamanie regulaminu -jeśli umiesz pisać klasy napisz mi linijkę z np. ilością grawitacji na start na pw./bo z generatorów każdy umie korzystaćDzięki i nazwajem ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Na nie: -2h na servie -brak aktywności na forum -resztę opisał Semi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja nie pisałem że posiadam kilka serwerów lecz że kiedyś je prowadziłem.Aktualnie ich nie mam ponieważ jestem po tak zwanym powrocie do CS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nie mamy na to gwarancji a ty otrzymasz warna za wypowiadanie się w swoim podaniu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeatHRuN 15 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Na nie czemu? -Wypowiadasz sie w swoim podaniu -Lamiesz regulamin -Mala aktywnosc na forum -Nie grasz dlugo na serwie bo az 3h-,- -NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi