Goguś 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 1.Twój Nick: *| GeeLeK [; 2.Nick admina/gracza który zawinił: GramBezButów 3.Data i godzina: około 14 | 15.12.2012 4.Dowody : http://speedy.sh/TAKgS/butcior.dem 5.Opis sytuacji: Piszę pseudo "adminowi", że gracz ma wh, ten do mnie z "japą" demko mówi samo za siebie, zero kultury ma ten "admin". Próbował nawrócić innych przeciwko mnie. Żałosne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 ojj Admin ma juz 2 skarge ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 I te 2 skargi w niczym mnie nie obciążają Po prostu są bezsensowne. Tyle na temat. Pozdrawiam ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 ohhho ho ale dałeś bezbutów nieładnie powinieneś być zawieszony za przekleństwa ludzie reklamują nasz serwer a ty tak odstraszasz graczy nie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zważ uwagę na słowa... Ludzie mnie lubią i nie odstraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi