DaeWoo 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 nick: DaeWoo ssy: http://speedy.sh/WQytm/zdjecia.rarwycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Nusiak : ) . [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : DaeWoo [AMXBans] Reason : ' Uciekasz gdy robie ssy ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 31.63.176.120 ' [AMXBans] ======================================== Mam tylko 2 zdjęcia , pownieważ niechcąco wyszedłem z cs klikajac F12 Nusiak dał mi ucieczka przed banem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jak dla mnie bylo to celowe.Ale poczekaj niech jakis admin sie jeszcze odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaeWoo 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 dostalem 2 razy bany 1 od kabzy 2 raz od white i nic nie wykazaly fotki teraz to nie bylo celowe tylko niechcace klikniecie f12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Nie mozesz tego niczym potwierdzic jak dla mnie nie ma un bana.poczekaj na innego adma zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaeWoo 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 wiem ale tak było. Zastanowcie sie nad decyzja o ub . dlaczego nie moge wejsć na serwer jak rano moglem a teraz mi pisze ze mam bana daje amxbans pisze ze ip jest odbanowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ub nie bedzie /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi