Chill94 37 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Imię: Mam na imię Adam Wiek: 19 lat Staż na forum: Długi xD Doświadczenie w moderowaniu: Bardzo duże. Miałem już niejednokrotnie moderatora. Nawet na classicu Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: różnie. Zależy od szkoły i dziewczyny. Średnio 3-6h Dlaczego właśnie Ty: Jak już wspomniałem, miałem moda na cs-classic. Niestety straciłem go, ponieważ odszedłem... To był mój błąd, którego bardzo żałuje Mam nadzieję, że dacie mi drugą szansę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jestem na nie. Biegasz z sieci na sieć. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi