Siom 30 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Może można by tak zmienić jego broń z deagle na np.Mp5 Myślę że więcej osób z chęcią kupiło by wtedy VIP'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Być może jest to fajny pomysł, ale jakby się miało mp5 to gra by była zbyt prosta jak dla mnie kiepski pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 No może troszke podkoloruje ten pomysł okej niech więc będzie tak:VIP-ten vip którego mamy i kochamy aktualniesVIP (super vip)- dostaje mp5 dodatkowego jump'a,mniejszą gravite,większego speeda,Fajnie by było żebyś dodał Krypton ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jak dla mnie pomysł z tym Svipem trochę prze kolorowany.Bo np ktoś kto ma skoczka z 2 skokami i 500 lvl na nim będzie praktycznie lecieć przez całą mape nie dotykając nawet podłoża.Dostanie jeszcze gravitacje i speeda.Będzie po prostu nie do zabicia.Ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 w takim razie bez "speeda" ale gravita musiy być bo przecież chodzi o to żeby byl on lepszy od normalnego vipa ;p można cene zawyżyć nw może do 26,03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Brak aktywności - propozycja odrzucana. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi