Dz!oBaK 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Siema mam pomysl na nowa klase premiumMiala by nazwe [Elitarny Skoczek]Miala by 3skoki Zmniejszona grawitke, mniejsza widocznosc i 1/7 z kosy LPM/PPM,Byla by szybka Dajcie odp czy podoba wam sie muj pomysl :)PS miala by 1laser pod e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Laser? Nie. Ja bym zrobił ją super premium, taka specjalna. I lepiej by to tak wyglądało...Elitarny Skoczek [s. Premium]1/1 LPM, 5 skoków, 200 kondycja, 50 zdrowia, zmniejszona grawitacja + funkcja "VIP" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Nom Tez dobry pomysl czekamy na innych wypowiedzenia\w sprawie tego Tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 jestem na nie , są juz klasy premium wiec mysle ze starczą one .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 jest wystarczająco klas premium taka klasa moim zdaniem nie jest potrzebna na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi