Siom 30 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jest taka mapa na waszym serwerze o nazwie deathrun_baw_h ,której nie da się przejść jeżeli ktoś ma 300+ lvl no chyba że ma szczęscie.Albo może to wina tylko moja lecz nie sądzę.Dajmy na to ja posiadam lvl 450+ i gdy staram się przeskoczyć przeszkodę to wali we mnie piorun.Dosłownie nie da się nic przejść bo nawet gdy nasza postać dotknie jakiejś przeszkody wali w nią piorun.Z tego co widziałem nie tylko ja mam taki problem.Proszę o przemyślenie sprawy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Potwierdzam, ta mapka się buguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Maka zostanie usunieta. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi