klaudek11x 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 1. Serwer: Cod Mod 45001lvl 2. Nick: eMmM3. Imię: Klaudiusz4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 7/10 - 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum: Krótko 9. Opisać siebie: Nazywam sie Klaudiusz , lubie grac w piłke nozną , w wolnym czasie gram w cs na waszym serwie i to na tyle 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chce zostac adminem na serwie zeby trzymac porzadek, i11. Linki do reklam: Jeśli dostane admina to bd robil 30-40reklam miesiecznie12. Co zrobisz gdy: Gdy dostane admina to sie uciesze i bd jeszcze wiecej czasu bede spedzal na serwie cod mod -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzezenie gdy to nie pomoze ban 5min -Nadużywa Kultury na serwerze; to co wyzej tylko ze ban dluzej13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Prosze o Pozytywne głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki1231 1 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 NA NIE -mało grasz na serwie -reklamy @@ edit chodzi o to że spędzasz mało czasu na tym i doiero zacząłeś tutaj grać to się pierwsze zaprzyjaźnij z otoczeniem i pograj trochę a potem składaj podanie @@@ edit to nie chodzi klaudek o sprawowanie tylko o to że jesteś tutaj też nowy poczytaj forum i regulamin i wgl i wtedy skladaj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudek11x 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Napisałem ze bd robil 30-40reklam miesiecznie jak dostane admina -.- a czasu wystarczająco spedzam -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielok294 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Na nie : -brak reklam -wypowiadasz się w swojm podaniu -mło czasu spedzonego na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudek11x 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 hmm H@ napisał ze potrzebuje adminów więc sprobowałem, ale mógłbyś dać mi szanse i by sie zobaczyło jak bym sie sprawował .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 JA rownież jezeli mogę na nie . NA serwerze Cię dzisiaj nie widzialem , brak reklam a nawet jesli H@ napisał ze potrzebuje adminow to napewno chodziło o kogos z doświadczeniem a nie pierwszy lepszy Pograj troche i dopiero składaj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielok294 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Klaudek wydaje mi się że warna zarobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi