m0n3 29 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Hahahahahhahahahah zara się posram ze śmiechu . Komu wy dajecie admina xdd ? Dostałem bana za "aima/no recoil" . hahah nawet ten idiotyczny admin nie wie co to aim a co to no-recoil . Dawaj pw to ci wytłumacze . Nwm , który admin mnie zbanował ale dostałem perma za "aim/no-recoil" bez ss ani niczego hahahaha. Nick:m0n3.* mapa:de_nuke wycinek z console: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'aim/norecoil'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1332382607'[AMXBans] Your IP: '91.94.83.113'[AMXBans] ======================================= data:21:35 / 2013-12-26 Nwm , który admin mi dał bana bo gram tu nie długo . Zastanówcie się komu dajecie admina ok ? .. Prosze o przejżenie demka z tej mapki i bd oczywiste , że żaden aim , no-recoil , wh , sh nie miało miejsca ; ) . A ten admin niech się tutaj ujawni . Matoł -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 spoko to ja Witaj i pare akcji mi śmierdziało krótkie demko mozna spokojnie zobaczyc i w niektorych akcjach najlepiej ogladac na 1/4xpozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 to wrzucaj . hahah no-recoil i aim to nie to samo cielaku . A pozatym nie mialem ani tego ani tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 i wyluzuj świeta są zaraz nowy rok a Ty przez kabelki kozak spokojnie chill http://www.speedyshare.com/GkgJH/mone111.dem11.22 dziwnie na slow 1/4 na lolka jedzie po scianie13.04 na 1/4 nawet nie widac tam typa a on trafia dzielnie16.30 na x1 dziwnie wyglada na 1/4 tym bardziej zawsze po zabiciu od razu leci celownik w miejsce gdzie typ wyjdzie.i ogólnie strzelanie "śmierdzące" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zaden kozak . ; ) poprostu mnie zirytowales ; ) . Czm ss nie zrobiles nawet ? No czlowieku banujesz i nawet nie wiesz za co . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 nie musze Ci ss-ów robić moge Cie wypermować i dać demko proste niech przyjdą ludzie z UB-Team i zobaczą na spokojnie ocenia również po swojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 hahahhaha jak ssy robisz to masz pewnosc a na demku taki admin jak ty to moze uznac ze nawet sh mialem ;d . Patrzac na poziom serwera (jak tam ludzie graja) wiec w tym tez ty to wiesz .. ; ) jesli ty nikomu ss nie robisz to powodzenia hahah . zrobilbym ss juz bym wstawil i gral a tak musze na ub czekac do rana albo dluzej .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 powtarzam jak mam podejzenie o aima nie muszę robić ssów bo na ssach nic nie wyjdzie ze masz aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 hahah zara sam demko przejze . Ty na demku rozpisujesz ze niby mam wh to czm ss nie robiles ? Gram na nsie zeby nie bylo bo od piatku na stema mi fpsy spadaja nwm czm (chyba po aktualizacji) . Dac mg nawet zara banida mojego ; ) . Zdecyduj sie typku . Na demku mowisz ze wh , banujesz za aima czy tam no-recoil ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 SS się robi jak się podejrzewa o WH. Widać że autor postu nie jest zbyt ogarnięty. Zaraz zobacze demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 no robi sie jak podejrzewa o wh . A on na demku o co mnie oskarza ? o wh .. no i kto tu nie jest ogarniety . A wiec przejzalem demko i prawda jest taka , ze to byl przypadek co tak jak szedlem z dzwi na dwor i mialem na niego celownik . Bym mial za kazdym razem albo ani razu celownik na typie gdybym gral na wh .. nawet w ostatniej akcji mnie zabil ten vip nie pamietam nicku bo nie wiedzialem ze tam jest .. tak samo jak bylem sam na 5 .. (zabilem jednego bo slyszalem jak biegnie na drzwi , drabinka bylo slychac i jak dwoch szlo pocha tez bylo slychac .. tego z wentyla tylko nie slyszalem) ... super jestes admin ;d . Mistrz . ! ej a gdzie bylo widac ze ja aima lub no-recoil mam ;d ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ja na demko nic nie widzę ani wh ani no reco. Gracz zostaje odbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi