klaudek11x 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 1.Twój Nick: eMmM 2.Nick admina/gracza który zawinił: Yogi 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: około 22:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Link do demka i moze pare osob było to potwierdzi, demko nie dokładnie nagrane ale widac jak czitował http://speedy.sh/WpfU6/Yogi.dem 6.Opis sytuacji: Yogi był w tt mineło pare sekund nowej rundy juz na respie ct i wszystkich ubijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Potwierdzam to zdarzenie. Latał na sh, gracze się śmieli, bo nie mógł z sh nawet zabić innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → [NS]Zgłoszenia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 A macie IP cheatera bo jak nie, to nie mogę go zbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ja aktualnie nie jestem w grze, ale klaudek wbij do gry i wpisz w konsoli "status" wyswietli Ci się jego ip i tu podaj Kryptonowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudek11x 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 tylko jest problem bo juz wyszedl z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Temat można zamknąć Gracz dostał bana fakt był odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Gracz został zbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi