Semi 1 260 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam dziś o późnej godzinie około 3 w nocy gracz parowka (ktory ma svip'a) przedłużał rundy i robił gracza na złość nie dało się grać a co najważniejsze dla normalnych graczy expić więc proszę o zniesienie mu tego sVIP'a z powodem: nadużywania.Dziękuje mam 1 demko ale potwierdzić wszystko można w amxbans'ie !! Stwierdziłem że więcej nie potrzeba . LINK DO DEMKA: http://speedy.sh/3CBYu/PAROWA.rarDodam jeszcze iż gracz dawał free kille tzn. expił kolege Dawcioo. (ale to chyba nie jest zabronine ;pp)Denerwują mnie już taki akcje nadużywania vip'ów i na pewno nie tylko mnie! Podobnie bawił się coś tam Kierownik drukarek jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyyMleko 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tak mnie też bardzo denerwuje takie coś nie da się normalnie grać. Można także osłabić tego całego pro vip'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Przydalby sie wzor. Tak samo gracz proroK# daje sie Songo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok. Utracił Pro VIP'a Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi